Lukiolaisten kielikurssit

30 Heinäkuu 2018, 09:00 - 05 Elokuu 2018, 21:00

Tämän kesän kielikurssit järjestetään Saltvikissa (30.7.-5.8.), Ahvenenmaalla sekä Pohjois-Ruotsissa, Framnäsissa (29.7.-8.8.).

Pohjola-Norden tarjoaa intensiivikurssin, jolla osallistujat saavat mahdollisuuden parantaa erityisesti suullista kielitaitoaan, tavata ruotsinkielisiä nuoria, tutustua ruotsalaiseen/suomenruotsalaiseen kulttuuriin ja sen myötä vahvistaa pohjoismaista identiteettiään.

Kurssi on tarkoitettu lukion toisen vuosikurssin suomenkielisille opiskelijoille. Hyvällä hakijalla on halua kommunikoida suullisesti ruotsiksi sekä intoa toimia aktiivisesti osana ryhmää ja kykyä tulla toimeen uusien ihmisten ja tilanteiden kanssa.

Stipendi pitää sisällään opetuksen, matkat, majoituksen ja vapaa-ajan ohjelman. Majoitus tapahtuu kurssikeskuksessa ja kurssilaiset jakavat huoneen. Jokainen lukio voi anoa stipendiä yhdelle opiskelijalle vuosittain. Stipendien myöntämisessä priorisoidaan niitä kouluja, jotka eivät ole olleet mukana edellisessä jaossa. Yhteensä stipendejä myönnetään vuosittain 45 oppilaalle.

 

 

Hakuaika vuodelle 2018 on alkanut.

Viimeinen hakupäivä on 30.4.2018!

 

Kuva: EHRENBERG Kommunikation
Copyright: Visit ÅLand


Yhteyshenkilö

Paikka
Saltviken Ahvenanmaalla ja Framnäs Ruotsi