Hillerødin kesäleiri

02 Heinäkuu 2018, 07:00 - 07 Heinäkuu 2018, 21:00

Tervetuloa pohjoismaiselle kesäleirille Tanskan Hillerødiin!


Leiri järjestetään tuttuun tapaan Danhostel Hillerødissä. Leirille osallistuu noin 90 11 - 14-vuotiasta Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Islannista, Färsaarilta, Grönlannista, Ahvenanmaalta sekä isäntämaa Tanskasta. Pohjola-Nordenilla on leirille 16 paikkaa, jotka täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla alueella metsien ja järvien läheisyydessä. Leiriläisillä on mahdollisuus harrastaa monenlaisia aktiviteettejä ulkona kuten soutamista, petankkia ja erilaisia pallopelejä usealla kentällä. Alueelta löytyy myös pöytäryhmiä ja kiipeilytelineitä sekä nuotiopaikka. Sisätiloissa voi harrastaa muun muassa biljardia, pöytätennistä, heittää tikkaa tai pelata pöytäpelejä. Vierailemme myös Fredriksborgin linnassa ja Kööpenhaminassa.

Osallistumismaksu on 400 euroa osallistujalta. Hintaan kuuluu lennot, kuljetukset Tanskassa, ruokailut, majoitus ja ohjelma. Mukana on suomalainen matkanjohtaja, joka on ryhmän mukana koko leirin ajan ja auttaa tarvittaessa kieliongelmien kanssa.

Ilmoittautumislomakkeet lähetetään osoitteeseen Pohjola-Norden/Hillerød, Fredrikinkatu 61 A 11, 00100 Helsinki, tai hakemukset@pohjola-norden.fi 20.5.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen on alkanut!

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 150 euron ilmoittautumismaksu Pohjola-Nordenin tilille FI53 3131 1001 0762 43, viestiin merkintä Hilleröd ja osallistujan nimi. Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä maksuja palauteta.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake

Danhostel Hillerød

 

Kuva Karin AunstrupPaikka
Hillerød, Tanska