Taru Lepistöstä koulutoiminnan asiantuntija

16.06.2023 klo 11:53
Taru Lepistö on aloittanut kesäkuussa Pohjola-Nordenin koulutoiminnan asiantuntijana. Koulutukseltaan Taru on filosofian maisteri ja hän on työskennellyt kieltenopettajana eri puolella Suomea. Tarun vastuulla on Pohjola-Nordenin koulutoiminta, jota lähdetään kehittämään monipuolisesti Svenska Kulturfondenin myöntämän projektirahoituksen avustuksella kesän ja syksyn aikana.

Koulutoiminnan kehittämisessä halutaan kuulla toiveita suoraan opettajilta, jotta Pohjola-Norden voi tarjota oppilaitoksille sopivaa materiaalia Pohjoismaiden ja pohjoismaisten kielten tutuksi tekemisessä. Taru vastaa myös koulutoimintaan liittyvistä apurahoista sekä vuoden lopulla toteutuvasta opettajaseminaarista.

Yhtenä tavoitteena on tehdä Norden-yhdistysten liiton hallinnoima Norden i skolan –opetusalusta sekä Pohjola-Nordenin tarjoama muu opetusmateriaali tunnetummaksi opettajien keskuudessa Suomessa. Norden i skolan -opetusalusta on ilmainen materiaalipankki, joka mahdollistaa skandinaavisten naapurikielten sekä pohjoismaisen kulttuurintuntemuksen parissa työskentelyyn alakoulusta toiselle asteelle.

Voit olla yhteydessä Taruun kaikissa koulutoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja myös esittää kehittämistoiveita koulutoiminnan suhteen.