Eduskuntatalo ulkoa kuvattuna

Puhetta Pohjolasta vaalikeskusteluissa

14.02.2023 klo 08:31

Huhtikuun alussa järjestettävät eduskuntavaalit ovat täydellinen tilaisuus herättää keskustelua pohjoismaisesta yhteistyöstä.

Pohjola-Nordenin liittotoimisto on laatinut materiaalipaketin, jonka tarkoituksena on tukea paikallisyhdistyksiä, jotka haluavat järjestää paikallisia vaalikeskusteluja ennen 2. huhtikuuta 2023 järjestettäviä eduskuntavaaleja. Materiaalit on lähetetty paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat tilata kaksikielisen materiaalin myös suoraan liittotoimistolta, osoitteesta pn@pohjola-norden.fi. Pakettiin kuuluu muistilista järjestäjälle, luonnos kutsusta panelisteille ja ohjeita moderaattorille, sisältäen valmiita kysymyksiä.

Mikäli olet Pohjola-Nordenin jäsen ja kiinnostunut osallistumaan vaalikeskustelun järjestämiseen tai muuten osallistumaan keskusteluun, voit olla yhteydessä omaan paikallisyhdistykseesi. Vaalikeskustelut ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan, mitä eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaat ajattelevat pohjoismaisista asioista.

Kuva: Magnus Fröderberg / norden.org