POHJOLA-NORDEN HAKEE PÄÄSIHTEERIÄ

24.11.2021 klo 14:56
Pääsihteerin tehtävänä on johtaa liiton keskustoimistoa ja sen toimintaa sekä tukea Pohjola-Nordenin paikallisyhdistysten toimintaa suoraan liittohallituksen alaisuudessa.

 

Haemme uutta PÄÄSIHTEERIÄ Pohjola-Norden liiton keskustoimistoon Helsingissä 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääsihteerin tehtävänä on johtaa liiton keskustoimistoa ja sen toimintaa sekä tukea Pohjola-Nordenin paikallisyhdistysten toimintaa suoraan liittohallituksen alaisuudessa.

Hakijalta edellytetään
•    Hyvää pohjoismaisen yhteistyön tuntemusta
•    Johtamisen ja organisoinnin osaamista
•    Järjestökokemusta
•    Hyvää taloushallinnon osaamista
•    Erinomaista neuvottelutaitoa
•    Esiintymistaitoa
•    Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumiskykyä
•    Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Arvostamme halua ja kykyä toiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Tarkempia tietoja antaa Pohjola-Nordenin puheenjohtaja, Juhana Vartiainen (juhana.vartiainen@hel.fi, puh. 09 310 3600, puhelimitse ainoastaan 7.12.2021 klo 15-16 ja 17.12.2021 klo 15-16) sekä varapuheenjohtajat Christel Liljeström (christel.liljestrom@gmail.com; puh. 050 308 2460) ja Mikkel Näkkäläjärvi (mikkel.nakkalajarvi@gmail.com; puh. 0400 765 002).

Vapaamuotoiset hakemukset sekä lyhyt ansioluettelo tulee toimittaa 31.12.2021 mennessä osoitteella Pohjola-Norden r.y., Topeliuksenkatu 20, 00250 Helsinki, tai sähköpostitse osoitteeseen tyohakemukset@pohjola-norden.fi.  Kuoreen merkintä ”pääsihteeri”. Hakemuksia ei palauteta.

 

Pohjola-Norden r.y. on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on lisätä Pohjoismaiden tuntemusta Suomessa, edistää pohjoismaista yhteistyötä ja yhteenkuuluvuutta ruohonjuuritasolla sekä vaikuttaa suomalaisiin viranomaisiin ja poliittisiin päättäjiin pohjoismaisen yhteistyön vahvistamiseksi. Pohjola-Norden r.y. toimii kiinteässä vuorovaikutuksessa muiden Pohjoismaiden sisarjärjestöihin, edistää opiskelijoiden ja opettajien vaihtoa, nuorten työharjoittelua Pohjoismaissa sekä myötävaikuttaa pohjoismaisen liikkuvuuden rajaesteiden poistamiseen Pohjoismaiden välillä.  Pohjola-Norden r.y. on perustettu vuonna 1924, sillä on jäseniä n. 7000 sekä useita kymmeniä paikallisyhdistyksiä.